Storingsdiagnose

Eerst stellen wij de juiste diagnose, dan maken we uw auto beter
Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autoservice Stevensbeek in Stevensbeek kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie. We kunnen zelfs bij de fabrikanten inloggen in hun informatiesystemen. Dat is het gevolg van de veranderde Europese wetgeving. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

 

De juiste diagnose begint met de juiste apparatuur en vakmensen
In de moderne auto speelt elektronica een steeds grotere rol. Dat maakt het steeds lastiger om zelf aan uw auto te sleutelen. Want ook het vinden van een storing moet elektronisch gebeuren. Wij beschikken over geavanceerde diagnosetesters van. Bovendien hebben we vakmensen in huis, die getraind zijn om professioneel met diagnose-apparatuur om te gaan. Elk jaar opnieuw worden onze monteurs bijgeschoold. Zodat ze op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen.

 

Daarna brengen we uw auto weer voordelig in topconditie
Zodra duidelijk is wat uw auto mankeert, maken we ‘m weer topfit. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakwerk van onze professionele monteurs. Maar ook op een scherp uurtarief. Zodat u bij Autoservice Stevensbeek aanzienlijk minder betaalt dan bij de dealer. Kortom, van een bezoekje aan ons autobedrijf worden zowel uw auto als u beter.

 

Afspraak maken
Bel nu Autoservice Stevensbeek in Stevensbeek, +31 (0) 485 216 057 voor een snelle afspraak of maak online een afspraak.

Hier komt binnenkort een video over de storingsdiagnose.

×

Neem contact met ons op

× Hoe kan ik je helpen?