Storingsdiagnose

Een brandend storingslampje? Geen brandend storingslampje maar wel klachten?
Uw auto stottert, start niet, start slecht of verbruikt teveel brandstof?
Uw eigen garage heeft getracht de storing op te lossen zonder resultaat en huilen staat u naderbij dan lachen?
Bel ons dan voor een afspraak: 06-53834683
Wij staan u te woord en leggen uit wat de mogelijkheden zijn, er is letterlijk geen storing die we niet opgelost hebben!

Om een goede diagnose te stellen is het nodig over de juiste apparatuur te beschikken. Wij beschikken over diverse
universe uitleesapparatuur en merkspecifieke uitleesapparatuur. We zijn voorzien in apparatuur voor onder meer de
volgende merken:

Audi, Seat, Volkswagen, Skoda, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Volvo, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota, Lexus, Mazda,Nissan, Opel,
Chrysel, Dodge enzovoort.

Met enkel diagnose apparatuur zijn we er nog niet, om gegevens en meetwaarden op een juiste manier te interpreteren is het noodzakelijk over alle technische gegevens te beschikken. Autoservice Stevensbeek heeft de beschikking over alle technische gegevens en weet deze effectief te gebruiken.

Vaak wordt vergeten dat een storing en meetwaarden uitlezen niet voldoende is om de diagnose te stellen. Autoservice Stevensbeek beschikt over een “rookapparaat” om lekkages in het inlaat- en uitlaattraject te lokaliseren. Ook hebben wij een 8-kanaals oscilloscoop waarmee we realtime binnenkomende en uitgaande signalen meten.

Tevens hebben wij een testopstelling waarmee we sensoren en actuatoren verder kunnen controleren. Hiermee wordt uitgesloten of de sensor of actuator daadwerkelijk defect is. Autoservice Stevensbeek is hier uniek in!

dmejetronic