Apk

Een APK laat u natuurlijk uitvoeren bij Autoservice Stevensbeek.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw APK. Wij verzorgen uw APK en leggen duidelijk uit waarom een auto wordt goedgekeurd of afgekeurd. Vanzelfsprekend repareren wij eventuele gebreken graag en goed, echter u bent vrij om reparaties bij ons of elders te laten uitvoeren. Mocht u ervoor kiezen dan is een herkeuring binnen 2 weken gratis. Een APK kost bij ons Euro 39,-. Dit is inclusief afmeldkosten en uitlaatgasmeting, wij maken geen verschil tussen diesel- en benzinemotoren.

Bel voor een afspraak: 06-53834683
Bent u vergeten een afspraak in te plannen en heeft u haast? Bel gerust, wij proberen u met spoed te helpen!

Wanneer moet mijn auto goedgekeurd zijn?

Het is belangrijk om te weten wanneer en of u uw auto APK goedgekeurd moet zijn. Zonder goedgekeurde APK kunt u niet de weg op. Hier staan hoge boetes op en tevens is het enorm gevaarlijk voor u en medebestuurders. Helemaal wanneer u een ongeluk krijgt en het blijkt dat uw APK niet goedgekeurd was, dan zijn de gevolgen vaak niet te overzien.

Bij eerdere keuring APK

Heeft u uw voertuig al eens eerder gekeurd? Dan kunt u uw Voertuiggegevens bekijken op de website van de RDW. De datum die u hier ziet, is de uiterste datum. Hiervoor moet uw auto volledig goedgekeurd zijn anders mag deze niet de weg op.

Bij niet eerdere keuring APK

Wanneer uw voertuig voor 1 januari 2005 voor het eerst is gekeuerd, dient u jaarlijks een APK keuring te doen. Na 1 januari 2005 is uw eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar.

Herinnering APK

U krijgt automatisch zes weken voordat uw APK verloopt een melding van RDW, behalve als uw voertuig is geïmporteerd en de buitenlandse keuringsdatum is overgenomen door de RDW.

Uitstel van APK

Uitstel van een APK keuring is alleen mogelijk wanneer u uw voertuig uit laat schrijven bij de RDW. U mag niet meer de weg op. Wilt u dus blijven rijden, zorg er dan voor dat u tijdig APK-goedkeuring krijgt. U krijgt automatisch een boete wanneer de auto nog niet is goedgekeurd na de datum dat deze is verlopen.